Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Dachstein West

Síterep leírás

A Dachstein-West sírégió Salzburg és Felső-Ausztria régiók határán található, mely Gosau, Russbach, Zwieselalm  és Annaberg sípályáiból áll. Igazi családbarát sí centrum: a legkisebbeket varázsszőnyeggel felszerelt tanulópálya (Brumsiland) várja a gosaui Hornspitzbahn völgyállomásánál, az ügyesebbek pedig gyerek versenypályán tesztelhetik tudásukat, míg a russbachi oldalon a Rookie park biztosítja egyszerre a tanulást és a szórakozást a gyerekek számára.

Természetesen mindenki megtalálja a tudásának megfelelő szintű pályát. A kihívást keresőknek ajánljuk az edtalmi részt, itt található ugyanis a 67%-os lejtéséről híres "Wilde Hilde" fekete pálya, egy igen nagy snowpark sokféle ugratóval és különböző elemekkel, valamint a 4-es piros pálya felső és alsó szakaszán is található egy rövid "hullámvasút". Az annabergi oldal erőssége pedig a sebességmérő pálya, valamint egy versenypálya is. A freeride szerelmeseit Gosauban, Russbachban és Annabergben funpark várja.

Az utóbbi években ebben a régióban is számos felújítást eszközöltek, elég csak a 6 személyes Hornspitz-Express, a 8 személyes Panorama-Jet Zwieselalm, illetve a szintén 6 személyes, modern, fűtött üléses Edtalmbahn liftek megépítésére gondolni. A legnagyobb újdonságként azonban az éjszakai síelést említenénk, melyre a gosaui oldalon, a Hornspitz-Express I lift melletti pályán van lehetőség.

Pályaadatok:
Magasság: 700 - 1600 m
Szintkülönbség: 900 m
Sípályák hossza: 77 km,  7 km  63 km  7 km
Liftek száma: 29,  3  8  18
Távolság Budapesttől: 548 km