Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Innerkrems

Síterep leírás

Innerkrems síterep Karintia, Stájerország és Salzburg tartomány találkozásánál fekszik. Pályáin edzenek a világkupa versenyek legjobbjai is, és magyar vonatkozású versenyeket is szoktak itt rendezni. Innerkrems 36 km-es pályarendszerrel büszkélkedhet, melyeknek a 80%-a hóágyúzott. Ami a felvonókat illeti; van hét húzólift - ebből kettő gyermeklift - és két üléses (egy duplaszékes és egy négyes).


Innerkrems közelében található Schönfeld, ami egy különálló síterület. Innerkremsről egy piros pályán sízhetünk át Schönfeldre, azonban vissza már kissé nehézkesebb, mivel egy kék pályán (Mattehans lifttel fel, majd a 14-es jelzésű pályán vissza Innerkremsre) tehetjük meg, amit általában nem kezelnek a gépekkel. Schönfelden 25 km pálya van és 5 húzólift, amiből kettő gyermeklift. Itt a pályák nem hóágyúzottak, így kevesebb hó esetén érdemes inkább Innerkremsen sízni.

Pályaadatok:
Magasság: 1500 - 2128 m
Szintkülönbség: 628 m
Sípályák hossza: 36 km, 3,5 km29 km3,5 km
Liftek száma: 8, 6
Távolság Budapesttől: 515 km