Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Katschberg - Aineck (Lungau sírégió)

Síterep leírás

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő sírégió ragyogó lehetőségeket nyújt a síelést kedvelőknek. A hosszú lesiklásokat kedvelőknek a síhinta nyújt különleges élvezetet. Az összes pálya hóágyúzható, így a hóélmény garantált. Az utóbbi években új négy-, hat- és nyolcszemélyes ülőfelvonókat helyeztek üzembe. 

Hétfőn és csütörtökön (19-22 óráig) a Königswiesen pályán éjszakai síelésre is van lehetőség a napközben érvényes kártyával. Természetesen a két Apre-Ski Hütte és a Königswiesenbahn tetején lévő Hütte is nyitva tart ezen idő alatt.

Katschberg szívében a Köningswiesén a legkisebbek is használhatják a Mini-Jet-Liftet! Egy 300 méter hosszú extrém lankás pálya áll rendelkezésükre, aminek mentén barátságos figurák és lelkesítő feliratok segítik a játszva tanulást.

Akik a salzburgi oldalról közelítik meg a hegyet, megspórolnak egy jókora szerpentint, amit Karintia felől meg kéne mászniuk. A lungaui St. Margarethenből minden gond nélkül elérhető és sízhető az egész pályarendszer. 

A Katschberg-Aineck síterep a Lungau sírégió tagja, tehát a síbérlet érvényes a közelben található Fanninberg, Grosseck-Speiereck síterepekre is, így összesen kb. 150 km pálya síelhető be!

Magasság: 1065 - 2220 m
Szintkülönbség: 1155 m
Sípályák hossza: 70 km,  10 km   50 km   10 km
Liftek száma: 16,  2  6  8
Távolság Budapesttől: 500 km