Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Semmering - Stuhleck

Síterep leírás

Semmering lényegében két síterülettel is rendelkezik, az egyik az Alsó-Ausztriában található Hirschenkogel, más néven Zauberberg, a másik a Stájerországban található Stuhleck. Közelségüknek  és könnyű megközelíthetőségüknek köszönhetően mindkettő rendkívül népszerű a magyar síelők, snowboardosok körében.

A semmeringi hágó végénél található Stuhleck sírégió tökéletesen karbantartott pályáin, valamint a FIS versenypályáján kívül egy éjszakai pályával, 5 km hosszú szánkópályával, snowparkokkal, egy snow tubing pályával, és vendéglátóegységeivel áll az idelátogatók rendelkezésére. Hóbiztosabb, mint Zauberberg/Hirschenkogel és a pályák is hosszabbak. Az utóbbi években itt is számos fejlesztés történt: bővítették a hóágyúrendszert, újabb, korszerűbb (buborékos) ülős lifteket építettek, valamint a csúcson kialakítottak egy panoráma éttermet is. Széles, hosszú lejtőin mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pályát. 


Magasság: 777 - 1774 m
Szintkülönbség: 997 m
Sípályák hossza: 24 km, 18 km 6 km
Liftek száma: 9, 5
Távolság Budapesttől: 305 km