Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Lachtal

Síterep leírás

A Murtal völgyben található Lachtal sírégió a maga 1600-2200 m-es magasságával a Keleti-Alpok egyik leghóbiztosabb pályarendszere. Aggodalomra akkor sincs ok, ha természetes hóból épp nincs túl sok a hegyen, hisz 107 millió literes víztározójának, valamint korszerű hóágyúrendszerének köszönhetően biztosan nem lesz gond a sípályák minőségével. A lesiklópályák többsége piros szintű, de számos lejtőjén freeride-olásra is lehetőség van. Összesen 10 sílift közül választhatnak az ide látogatók, ebből a hatüléses felvonók egyike (Schönberg-Schaukel) buborékos, a másikat (Lachtal 6-er Bahn) pedig ülésfűtéssel szerelték fel.

Lachtalban a legkisebbekre is gondoltak, számos gyermekbarát szolgáltatást kínálnak az apróságoknak: varázsszőnyeg, kötéllift, mini-szlalompálya, színes figurák, hullámpálya, kincskeresés, gyerektaxi. Itt minden adott, hogy a gyermek levezesse napközben a felesleges energiáit. 

Magasság: 1600 - 2222 m
Szintkülönbség: 622 m
Sípályák hossza: 35 km, http://sielok.hu/i/b.gif 7 km   16 km   2 km + 10 km kijelölt erdei pálya
Liftek száma: 10,  8
Távolság Budapesttől: 440 km