Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Slideshow elrejtése

Gerlitzen Alpe

Síterep leírás

A Gerlitzen síparadicsom a varázslatos Ossiachi-tó fölött húzódik. A tó partjától egy négy fős kabinos felvonó visz fel a pályarendszerhez. Legfőbb jellemzői a széles pályák és a szinte állandó napsütés. Igazi családi síterep. A snowboardosok is megtalálják itt számításaikat, hisz a funpark rendelkezik félcsővel, sáncokkal, de van kicker és railslide is. 

A 8. és 9. jelzésű Klösterle pálya teljes hosszában több mint 5 km, s a hegy északi oldalán fekszik, ezért különösen hótartó. Az 5-ös és 7-es pálya mellett épült meg Karintia első nyolcüléses felvonója, amely kényelmes bőrülésekkel van ellátva. 

"Stella Ronda" névvel van kitáblázva az a lift- és sípálya körhinta, amely 13 lesiklópályát foglal magába úgy, hogy ott mindig napsütéssel szemben lehet síelni. Délelőtt kezdés a keleti oldalon, délután folytatás a nyugati oldalon. 

Érdekesség, hogy s síliftek telítettsége, azaz a sorok mértéke a síterep honlapján nyomon követhető!Idei újdonság, hogy az egy olcsóbb csomagáron elérhetők Gerlitzen kizárólag északi pályái!

Magasság: 1000 - 1911 m
Szintkülönbség: 911 m
Sípályák hossza: 43,6 km,  9,50 km   26,5 km   3,3 km + 4,3 km sífutó pálya
Liftek száma: 15,  1  7  7
Távolság Budapesttől: 558 km