Amit kínálunk...

Igény esetén oktatás vásárlási utalvány és további kedvezmények üzleteinkben, buszbérlés, biztosítás kedvezményes áron!

Fantasztikus úticélok!

Válasszon kedvére Ausztria leghóbiztosabb, leghosszabb síterepei közül, melyek kezdők, haladók, profik és snowboardosok részére is alkalmasak! Egyes pályákon éjszakai síelésre is van lehetőség!

Felejthetetlen kikapcsolódás!

Szálláshelyeink mindegyike kedvező árú, színvonalas, igényesen kialakított, ahol garantált a kellemes kikapcsolódás!

Slideshow elrejtése

OKTATÁS

Minden korosztálynak, minden tudásszinten!

A Vasas Pasaréti Síiskola oktatói a baby, gyermek és felnőtt csoportok oktatását végzik kezdő, haladó és verseny felkészítő kategóriákban.

Min. 40 fős csoportjaink részére igény esetén irodánk INGYENES napi 1,5 órás kezdő síoktatást biztosít a helyszínen magyar nyelven!

Továbbá a csoport minden utasa 15 % kedvezményt kap a Pasaréti Síiskola csoportos óráira. Előzetes egyeztetés szükséges, elérhetőségek, órarendek a weboldalon: http://pasaretisiiskola.hu/

FELSZERELÉS BÉRLÉS

- Visszatérő csoportjaink esetében a kezdő sífelszereléseket 40% kedvezménnyel kölcsönözhetik a csoport tagjai részére! A felszeléseket a TandT Sport Lövőház u. 16/A. alatti üzletében lehet átvenni és oda is kell visszavinni!

- Gerlitzeni ajánlatunk esetében  helyszíni sí-vagy snowboard felszerelés bérlésre van lehetőség  (15 €/fő/turnus) a szálloda területén működő kölcsönzőben.

 
Továbbá:

- 20% kedvezmény komplett sí és snowboard kölcsönzésre a TandT Sport üzletében!

- 20% kedvezmény síszervízre a TandT Sport üzletében!

BUSZ

Igény esetén irodánk leszervezi a csoport számára az autóbuszos utazást is!

A kiváló minőségű, 5 csillagos autóbusz-park és a nagy gyakorlattal rendelkező, rugalmas gépkocsivezetők garantálják a problémamentes és biztonságos utazást vendégeink számára. Az autóbuszok maximálisan megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. 
Kínálatunkban 8-fős kisbusztól a 80 fős emeletes autóbuszig minden megtalálható, melyek dönthető, kiemelhető ülésezéssel, légkondícionálóval, konyhával, toalettel, TV-vel, DVD lejátszóval felszereltek. 

Árakról érdeklődjön irodánkban!

BIZTOSÍTÁS

Irodánk számára Utasaink biztonsága  legfontosabb külföldi tartózkodásuk idején is. Utasbiztosításban együttműködő partnerünk az  AEGON Biztosító.

Irodánkban kedvezményesen köthető AEGON Világlátó Arany fokozatú utasbiztosítás Szlalom kiegészítéssel, mely téli sportbalesetekre is kiterjed!

 

Napi díja:
550 Ft/fő/nap felnőtteknek 750 Ft helyett!
430 Ft/fő/nap gyerekeknek 14 éves korig.

Díjtáblázat: >>>katt<<<

Biztosítási szabályzat: >>> katt<<<